سایت تفریحی قشنگ فان

بهترین و زیباترین سایت سرگرمی برای ایرانیان-اس ام اس های جدید- طالع بینی-فال های جدید-موزیک-پرشکی-روانشناسی

سایت تفریحی قشنگ فان

بهترین و زیباترین سایت سرگرمی برای ایرانیان-اس ام اس های جدید- طالع بینی-فال های جدید-موزیک-پرشکی-روانشناسی

آموزش شناختن عسل بدل از اصل

نحوه تشخیص عسل طبیعی از غیرطبیعی

امروزه آنقدر مواد غیرطبیعی و شیمیایی در غذاهایمان یافت میشود که جای آن عسل طبیعی پرخاصیت قدیمی را نیز عسل های مصنوعی و بدل گرفته است، بطوریکه قبلا اینگونه عسل ها با شیره ی مصنوعی به زبنورها خورانده و تهیه میشد، اما امروزه حتی در برخی موارد اینکار نیز صورت نمیگیرد و در کارخانه ها با اضافه کردن اسانس عسل و افزودنی های دیگر عسل های مصنوعی تولید میشود که ارزش آن بسیار کمتر از عسلی است که توسط زنبور تولید میشود.گفتنی است که نظر اکثر زنبورداران بر این است که امکان یافتن عسل کاملا طبیعی خیلی سخت است ولی در برخی موارد از شیره ی کمتری استفاده میشود و بیشتر زنبور از عصاره و عطر و بوی گلها و گیاهان استفاده میکند چنین عسلی را میتوان تقریبا طبیعی نامید. عسلی میتواند صد در صد طبیعی باشد و مطمئن باشید که طبیعی است که یا خودتان از دل طبیعت بدست آورده باشید یا از یک آدم بسیار مطمئن تهیه کرده باشید. عسلی که طبیعی باشد همیشه در یک حالت باقی می ماند و حتی در یخچال نیز یخ نمیزند. رنگ عسل به هیچ عنوان نمیتواند ملاکی برای طبیعی بودن آن باشد چرا که در برخی موارد زنبور از گیاهان و گل های تیره برای تولید شهد استفاده میکند و در برخی مناطق زنبور از گل های کم رنگ تر و ملایم تر استفاده میکند لذا نمیتوان رنگ عسل را دلیلی بر اصل یا بدل بودن آن تلقی کرد. دقت داشته باشید که یک عسل طبیعی به سختی در آب سرد حل میشود و با ریختن آن در آب سرد و هم نزدن آن نمیتواند به مرور زمان در آن حل شود. عسل طبیعی دارای طعم ویژه ای است به طوریکه که کاملا قابل تشخیص است این نوع عسل چون از گیاهان و گل های طبیعی تهیه شده است طعم و مزه ای شیرین همراه با مزه خاص گیاهی دارد.بوی عسل طبیعی نیز با عسل های مصنوعی کاملا متفاوت است و اصولا با باز کردن درب آن بوی عسل به راحتی قابل حس است در حالیکه عسل مصنوعی دارای بوی خفیف تر و و ضعیف تری میباشد. عسلی که در تهیه ی آن از شیره و آب و شکر استفاده شده باشد به راحتی قابل تشخیص است به طوریکه ذره های ریز شکر در داخل عسل نمایان هست و با اندکی دقت میتوان به غیر طبیعی بودن آن پی برد. اگرچنانچه با یک قاشق اندکی عسل طبیعی برداشته و با ارتفاعی چند سانتی داخل ظرفی بریزید میبینید که تا نازک شدن کامل عسل همچون نخی بسیار نازک پاره نمیشود و به همان شکل روان به ظرف میریزد در حالیکه عسل غیر طبیعی بعد از مدت کمی به صورت تکه تکه به ظرف میریزد. با این نکات ذکر شده میتوانید اندکی به اصل یا غیر اصل بودن عسل واقف شوید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.