سایت تفریحی قشنگ فان

بهترین و زیباترین سایت سرگرمی برای ایرانیان-اس ام اس های جدید- طالع بینی-فال های جدید-موزیک-پرشکی-روانشناسی

سایت تفریحی قشنگ فان

بهترین و زیباترین سایت سرگرمی برای ایرانیان-اس ام اس های جدید- طالع بینی-فال های جدید-موزیک-پرشکی-روانشناسی

خواص ضد سکته این ماده غذایی

برای پیشگیری از سکته سیر بخورید!

یکی از مهمترین خوراکی هایی که در پیشگیری از سکته تاثیر بسیار زیادی دارد سیر میباشد چراکه سیر خاصیت رقیق کنندگی خون و خاصیت ضد لختگی دارد و همین امر کافیست تا در پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی نقش بسزایی داشته باشد. همانطور که در مقالات قبلی علت سکته های قلبی و مغزی را توضیح دادیم اینگونه حملات با افزایش فشار خون و لخته شدن خون در قسمتی از رگ و پاره شدن رگ و توقف خونرسانی به ماهیچه قلب یا قسمتی از مغز صورت میگیرد که به این ترتیب سکته قلبی یا سکته مغزی اتفاق می افتد، پس هرچه خون رقیق تر و بدون لختگی باشد احتمال بروز حملات سکته نیز کمتر می شود. مصرف سیر بصورت خام توسط متخصصین تغذیه به شدت توصیه شده است ولی مصرف آن چند هفته قبل و بعد از عمل جراحی توصیه نمیشود چراکه از انعقاد خون جلوگیری به عمل می آورد و احتمال خونریزی و عدم قطع شدن آن بیشتر میشود. همچنین سیر با تنظیم کردن چربی خون و کاهش دادن کلسترول بد خون نقش مهمی را در جلوگیری از سکته های مغزی ایفا میکند، خوردن سیر باعث خونرسانی بهتر و سریعتر به مغز میشود و در بهبود عملکرد آن تاثیر زیادی دارد.درست است که سیر اندکی باعث بوی بد دهان میشود و اندکی ممکن است آزار دهنده باشد ولی میتوانید آن را به صورت شبانه مصرف کنید یا بعد از مصرف آن از آدامس یا خوشبو کننده دهان استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.