یکی از مهمترین خوراکی هایی که در پیشگیری از سکته تاثیر بسیار زیادی دارد سیر میباشد چراکه سیر خاصیت رقیق کنندگی خون و خاصیت ضد لختگی دارد و همین امر کافیست تا در پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی نقش بسزایی داشته باشد. همانطور که در مقالات قبلی علت سکته های قلبی و مغزی را توضیح دادیم اینگونه حملات با افزایش فشار خون و لخته شدن خون در قسمتی از رگ و پاره شدن رگ و توقف خونرسانی به ماهیچه قلب یا قسمتی از مغز صورت میگیرد که به این ترتیب سکته قلبی یا سکته مغزی اتفاق می افتد، پس هرچه خون رقیق تر و بدون لختگی باشد احتمال بروز حملات سکته نیز کمتر می شود. مصرف سیر بصورت خام توسط متخصصین تغذیه به شدت توصیه شده است ولی مصرف آن چند هفته قبل و بعد از عمل جراحی توصیه نمیشود چراکه از انعقاد خون جلوگیری به عمل می آورد و احتمال خونریزی و عدم قطع شدن آن بیشتر میشود. همچنین سیر با تنظیم کردن چربی خون و کاهش دادن کلسترول بد خون نقش مهمی را در جلوگیری از سکته های مغزی ایفا میکند، خوردن سیر باعث خونرسانی بهتر و سریعتر به مغز میشود و در بهبود عملکرد آن تاثیر زیادی دارد.درست است که سیر اندکی باعث بوی بد دهان میشود و اندکی ممکن است آزار دهنده باشد ولی میتوانید آن را به صورت شبانه مصرف کنید یا بعد از مصرف آن از آدامس یا خوشبو کننده دهان استفاده کنید.